Adrián Salcedo a La llança:

https://www.elnacional.cat/lallanca/ca/profunditat/poesia-pop-turbo-adolescent_439098_102.html

[D’ençà poc temps que hem pogut gaudir del naixement d’una revista formatada anti-poèticament amb la ferma intenció de què un grup de poetes no gaire avinguts en termes laborals i editorials aconsegueixin reunir i publicar d’alguna manera unes quantes obres. És l’enèsima prova que ve a demostrar que la democratització de la cultura ara per ara és un engany. ]

[La Poetry Spam, de nom burlesc i ànims de provocació, conté en el seu primer volum restes poètiques de coses que són completament oblidades pel mainstream: autors, temes, formes,… Però no confongueu el seu caràcter; no és la revista de la subalternitat. No la tenim entre nosaltres per a convertir-la en un libel alternatiu de poesia. De fet, no us vull aixafar la guitarra però aquesta revista ja té data de caducitat i per tant no podrà complir la tasca de ser el llogaret eco-friendly dels altres mentre els d’ara continuen sent els amos de la literatura.]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s