BASES  POETRY SPAM  VOLUM 3  

El volum III de la Poetry Spam, revista antipoètica de treballadorXs precariXs i desocupaXs serà una pel·lícula, un llargmetratge de més d’una hora on eixiran publicades les composicions seleccionades per al present número. La pel·lícula serà gravada des del sud del País Valencià al Nord de Catalunya i les Illes Balears. 

   La direcció està confiada a Manu C. Girón i serà coordinada i produïda pels editors Joan Deusa i Juma B. Barratxina.

CRIDA DE POETES

1. Hi pot concórrer qualsevol tipus de composició poètica (poesia, poesia visual, poesia urbana, electrovers, cançó, rap, etc.). En cas de dubte, es podrà escriure un correu a la revista.

2. Els poetes hauran d’enviar com a màxim dues peces o poemes.

3. Les obres seran trameses via email al correu revistapoetryspam@gmail.com abans del dia 7 de febrer. En cas que siguen de format musical o visual i superen la capacitat d’un correu electrònic ordinari hauran de ser enviades per wetransfer. Pel que fa a aquells que presenten textos poètics tradicionals, hauran de ser enviats mitjançant .doc

4. Les peces poètiques hauran d’estar escrites en valencià, en qualsevol de les seves varietats. Així mateix, restem oberts a la recepció de textos en altres llengües de poetes residents als Països Catalans.

5. La presentació i disposició estètica de cada obra en el llargmetratge estarà a càrrec de la direcció artística del film.

6. El jurat estarà constituït pels editors de la revista i, si excedeix de cinquanta obres presentades, per un consell format per lectores col·laboradores de la Poetry Spam.

7. És condició indispensable per al concurs d’aquest número la disponibilitat incondicional de la segona meitat del mes de juliol. Només seran requerits com a màxim quatre dies de rodatge per cadascun dels poetes seleccionaXs i la cessió plena dels drets d’imatge del poeta o la poeta per protagonitzar el projecte audiovisual. La persona seleccionada apareixerà en el film i interacturarà amb el seu propi entorn i l’equip de rodatge com a part essencial de l’argument de la pel·lícula.

8. És important la col·laboració i proactivitat de cada poeta escollida amb l’equip de direcció de la Revista. 

9. Una vegada siguen seleccionats els i les autores, cadascunX d’ells i elles rebrà una trucada telefònica dels editors i se’ls detallarà les característiques del projecte. En aquest moment la persona seleccionada tindrà dret a declinar la seua participació en el projecte.

10. La presentació dels poemes anirà acompanyada obligatòriament d’un document on s’hi precise la localitat que forme part de l’entorn del poeta, el lloc de residència concret durant el mes de juliol i el número de telèfon. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s