Prolapse Oral Confinat

El dia 22 d’abril l’espai Horiginal -que coordinen Maria Sevilla, Laia Carbonell i Raquel Santanera publicà amb el poeta i productor Penya-Segat un àlbum de poesia i música electrònica a la plataforma BandCamp.  

La programació de l’Horiginal freqüentment es basa en un contínuum d’espectacles en format de recital de poemes que se celebren a l’espai Horiginal del bar La Rubica de Barcelona, una programació la qual ha hagut d’aturat-se a causa de l’estat d’alarma pel COVID-19. És així que el dia 1 d’abril l’Horginal seguint un dels seus actes tradicionals, decidí adaptar digitalment el format del micro obert per via del directe d’instagram, un recital digital on hi participaren 24 poetes. Sobre aquest directe, el músic @penya_segat, en un gest d’absolut heroisme estètic, en tan sols 22 dies treballà sobre les recitacions (d’aproximadament 30 segons) de cadascunX d’aquestXs poetes i aconseguí produir un disc d’electrovers en temps rècord.
Sorgit de la pura espontaneïtat artística, l’Horiginal ha aconseguit realitzar un projecte col·lectiu des del treball solidari, precari, punyent, guiat per una poètica de l’oralitat dominant al panorama poètic en català els darrers anys.
El disc #ProlapseOralConfinat es pot consultar gratuïtament.
Link: www.horiginal.bandcamp.com/album/prolapse-oral-confinat.

Els poemes musicats pertanyen al Pol Rifà, Madò Idò @madoidopoesia, Oriol Buscà @uribuski, Joel Codina @joel.codina, Laia Carbonell, Nina Roma @pellnarrada, Maria Isern, Guillem Gavaldà @guillem.gavalda, Els Menystream, David Caño @davidcc01, Víctor Bonet Arbolí, Natxo Garcia, Xevi Pujol, Marta Pérez Sierra, Roser Cabacés @rosertamariua, David Ymbernon @davidymbernon, Joan Pujades i Coll, Maria Sevilla, Penya-Segat, Ester Torrents @ester_byet, Miquel Martí i Pol, Lídia San Emérito Arroyo @galernatramuntana, Chantal Poch @chantalpoch, Ester Xargay i Judit Talavera.12w

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s